Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scuzele agramate au fost degeaba - 'Spartacus, Idolul Fetelor', condamnat la ani grei de închisoare pentru scandalul de Paşte din Rahova

Facebook
spartacus

Vasile Badea, supranumit „Spartacus, Idolul Fetelor", a fost condamnat la cinci ani și două luni de închisoare pentru scandalul provocat în ziua de Paște a anului 2020 în cartierul Rahova, anunţă Realitatea PLUS. Sentința nu este definitivă.

Judecătoria Sectorului 5 a dat soluțiile: Constantin Gigi, zis "Bertolon" - șapte ani și trei luni de închisoare, Vasile Badea, zis "Spartacus, Idolul Fetelor" - cinci ani și două luni închisoare, Nicușor Lider, zis "Crecea" - cinci ani și trei luni de închisoare, Antonio Dincă, zis "Samir" - un an și nouă luni de închisoare cu suspendare.

Ceilalți inculpați din dosar - Oradea Badea, Gloria Ion, Veronica Calin și Stefan Stangaciu - au fost achitați, potrivit ziare.com.

Reamintim că mai multe persoane, printre care și Vasile Badea, alias "Spartacus, Idolul Fetelor", au fost trimise în judecată pentru un scandal provocat în ziua de Paște a anului 2020, în cartierul Rahova, pe fondul consumului de alcool.

Printre participanţi s-a aflat şi "Spartacus Idolul Fetelor", care a ameninţat în timpul petrecerii din stradă că va declanşa o revoluţie în cartierul Rahova în plină stare de urgenţă.

"Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm! M-am jurat pe copiii mei! Eu cu fraţii mei şi cu nepoţii mei! Cum vine prima maşină, cum îi răsturnăm! Aşteptăm Poliţia! Revoluţie! Revoluţie!", spune "Spartacus" într-o înregistrare video.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS), care au folosit armamentul din dotare pentru a-i linişti pe "petrecăreţi", după ce aceştia au devenit violenţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.