Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se aglomerează nordul Capitalei: Peste 6.500 de locuinţe noi vor fi date în folosinţă până în 2020

constructii

Peste 6.500 de de locuinţe sunt în construcţie în zona de nord a Bucureştiului, urmând să fie livrate pe piața în 2019 și 2020, transmite un studiu realizat de compania de consultanță imobiliară SVN România, potrivit mediafax.

Citește și: Anunț făcut de Viorica Dăncilă! ‘Vom aproba astăzi noi măsuri pentru organizarea și desfășurarea în bune condiții a celor două scrutine din 26 mai 2019’

„Chiar dacă o bună parte a locuințelor care se vor finaliza în acest an în zonă sunt deja pre-contractate, putem observa o aglomerare pe segmentul ofertei, în special în ceea ce privește anii următori. Amplasamentul în apropierea clădirilor de birouri și în zona de nord nu mai reprezintă unica garanție ca dezvoltatorii vor înregistra rezultatele scontate. Potențialul există, dar investitorii trebuie să își facă planurile mult mai temeinic și să ofere produse superioare calitativ, încă vedem spre exemplu proiecte poziționate greșit pe piață”, afirmă Andrei Sârbu, CEO SVN România.

Citește și: Un fost ofițer SRI aruncă-n aer propunerea interimară la Justiție a Vioricăi Dăncilă: ‘Ne-am tâmpit de tot?’

Aproximativ 60% dintre locuinţele în construcţie se află în zona Aviației – Pipera, unde sunt concentrate cele mai multe clădiri de birouri din Capitală. Atfel, aproximativ 2.400 de locuințe sunt programate spre livrare în acest an în aceasta zonă, în timp ce alte aproximativ 1.500 de unități aflate în acest moment în construcție, ar urma să fie livrate în zona de nord în 2020.

Citește și: Victoria de senzație a Simonei Halep! Câți bani a câștigat pentru calificarea în sferturi la Madrid

Potrivit datelor companiei, aproximativ 6.000 de locuințe sunt în faza de planificare pentru a intra în dezvoltare în perioada 2020 – 2021 în arealul Floreasca – Aviației – Barbu Văcărescu – Pipera. Aceste noi locuințe sunt incluse atât în cadrul unor noi faze ale unor proiecte deja existente, cât și în proiecte care ar urma să fie lansate pe piață în viitor.

Citește și: Detalii mai puțin știute! Cu ce se ocupă fiica miliardarului Ion Țiriac

Anul trecut au fost livrate 11.272 de locuințe în regiunea București – Ilfov, potrivit datelor Institutului Național de Statistică, în creștere cu 18% comparativ cu 2017.

SVN România este cel mai mare jucător activ pe segmentul rezidențial, fiind consultantul și agentul exclusiv a peste 10 proiecte rezidențiale, printre care Cosmopolis, Belvedere Residences, Aviației Park, Baba Novac Residence, Parcului20, Soho Unirii sau Tomis Park.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.