Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță APOCALIPSA la Pandurii: Echipa, la un pas de DESFIINȚARE

pandurii

Pandurii Târgu-Jiu se află într-o situație critică. Președintele Narcis Răducan e pe cale să părăsească echipa și anunță apocalipsa: jucătorii se pregătesc să intre în grevă. Aceștia nu și-au mai primit un salariu de luni bune. Salvarea ar putea veni de la fostul președinte, Marin Conduescu, anunță Digi Sport.

"A fost o întâlnire importantă aseară. Se încearcă soluţii, deocamdată nu avem rezultate şi suntem în plină criză financiară. Şi echipa aşteaptă să găsim o soluţie. Joi, când vin la pregătire, trebuie să avem o concluzie clară vizavi de o colaborare viitoare. Din păcate până acum nu s-a găsit o soluţie clară.

Citește și: Doi fotbaliști, trimiși la echipa feminină a Spartei Praga: 'Femeile trebuie să stea la cratiță'

Situaţia e foarte grea şi sunt alături de jucători. Am încercat cu Petre Grigoraş să-i motivăm, dar de acum înainte va fi foarte greu. Au venit 14 jucători în vară, tot sub spectrul problemelor financiare şi am sperat cu toţii că nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat la finalul sezonului trecut.

S-a avansat şi ideea insolvenţei, dar, sincer, nu sunt pentru acest pas. Am suportat asta la acest club şi nu vreau să mă asociez cu această formă de organizare. Am demonstrat că se poate face fotbal şi cu bani puţini. Vreau măsuri, vreau să plătim un salariu către angajaţi, nu numai către jucători. Sunt de acord să ne sacrificăm cu toţii, sunt conştient că nu poate veni şeicul de mâine, dar trebuie găsit ceva. Zilele următoare trebuie să găsim o soluţie. Dacă nu, nu văd rostul pentru a continua. Datoriile nu sunt atât de mari pentru a intra în insolvenţă. De 1 milion şi ceva de euro avem nevoie. Ar fi cea mai mică sumă pentru ca un club să intre în insolvenţă. Dacă CEO Oltenia nu oprea finanţarea la jumătatea drumului, acum eram pe plus.

Bineînţeles că iau în calcul despărţirea de Pandurii. Eu am convins să vină oameni care nu ar fi venit niciodată la Târgu Jiu. Dacă nu avem ceva concret, nu pot să îi conving zi de zi, împreună cu Petre Grigoraş, să joace fotbal.

A venit domnul Marin Condescu, fostul conducător al clubului, a avut anumite idei. Acum nu ştiu dacă ele pot fi puse în practică. Apariţia dânsului m-a surprins. Avem de primit bani din drepturile TV, bani de la UEFA, bani pentru participarea lui Săpunaru la Euro şi aşa am fi aproape de 0, dar suntem în criză de timp. Avem neapărată nevoie de 1 milion şi ceva de euro”, a spus președintele Pandurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.