Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță CUTREMUR în DNA: Dezvăluiri INCENDIARE despre celebrul procuror Doru Țuluș

Doru Țuluș e unul dintre cei mai celebri procurori din ultimii ani din România! De numele lui se leagă cazuri celebre, cum ar fi cel al lui Adrian Năstase, Dan Voiculescu sau Tudor Chiuariu, dar și celebrul dosar al transferurilor de jucători. Numai că acum ies la iveală și anumite lucruri șocante despre cel care a contribuit la faima DNA. Adrian Mititelu, cel care a fost patronul Universității Craiova, face dezvăluiri ce pot provoca un adevărat cutremur în DNA dacă se va dovedi că este real.

Astfel, conform lui Mititelu, Țuluș ar fi refuzat să-i facă un flagrant lui Mihai Rotaru, actualul patron al CSU Craiova, care a fost reținut de DNA, iar ulterior a fost arestat și eliberat. Țuluș e acuzat că ar fi mușamalizat un dosar important legat de Universitatea Craiova. Mititelu vorbește despre implicarea lui Victor Ponta și aduce în discuție numele lui Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi.

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

”Procurorul Doru Tulus in urma cu cca 12 luni pur si simplu a refuzat sa-i faca flagrant lui Rotaru desi comisarul sef Ioan Motoc asta propuse-se. Flagrantul avea ca obiect cedarea a 10 ha de teren in schimbul deblocari acestor imobile In ziua cand trebuia sa se faca flagrantul TULUS nu a mai fi putut contactat!

Procurorul Doru TULUS este unul dintre magistratii care au musamalizat dosarul! Desi el a ajuns in DNA pe filiera MORAR avea promisiune de la PSD ca o sa fie repus in functia de sef de sectie ,pozitie pe care a pierduto-o odata cu venirea lui Kovesi in 2013.Filiera clujeana Rus/Dancu/Puscas ii promise-se reinscaunarea odata cu venirea lui Ponta la presedentie. Acesta este si motivul pt care dupa turul 1 al prezidentiale-lor ne-a anuntat ca da drumul la dosar. Probabil urma sa dea un NUP rapid in stilul caracteristic. A audiat 3-4 martori care spre surprinderea probabil neplacuta a acestuia au confirmat santaj-ul si in loc sa intreprinda masuri de urgenta in raport cu gravitatea infractiunii de santaj brusc s-a oprit activitatea in dosar!!! De ce? Pt ca, intre timp castiga-se Klaus IOHANIS presidentia si nu Ponta si asfel era pus in dificultate. Din noiembrie 2014 nu a mai miscat nimic in dosar,desi infractorii ma presau la greu! Pana in mai 2015 cand le-am adus la cunostinta ca Rotaru ne-a abordat prin Siman si vrea 10 ha teren sa ma lase in pace!

Citește și: IMAGINI INCREDIBIL de ȘOCANTE: Femei filmate în timp ce-și fac nevoile în magazin

Comisarul sef Motoc foarte corect a propus imediat flagrant-ul. Insa stupoare, in ziua cand sa se realizaze flagrant-ul la un notar din Bucuresti ,intr-o zi de miercuri , nici Tulus si nici Motoc nu au mai fost de gasit!!!! Apoi a inceput sarabanda de amanari de genul saptamana viitoarea/luna viitoare, gata ne apucam de treaba,apoi au motivat ca au aparut alte prioritati si tot asa pana a venit iarna. Asta in coditiile in care Tulus stia f bine situatia deoarece el fuse-se sef de sectie in dosarul dezafilierii instrumentat de Narita insa cu toate astea nu a luat nicio masura in noul dosar desi cunostea faptul ca aceleasi persoane erau deja trimise in judecata pt fapte in legatura cu primul dosar! Asta dupa ce Tulus ne-a recomandat sa cerem preluarea dosarului de catre structura centrala de la serviciul teritorial Craiova. Dupa ce dna Kovesi a aprobat preluarea, dosarul a intrat in hibernare! De fapt el dorea dosarul la Bucuresti sa-l tina sub control nu sa-l lucreze in mod legal!

Cu chiu cu vai dupa numeroase memorii la toti sefii din DNA dosarul a ajuns la procurorul Dumitrescu Florin care ne-a lasat totusi o impresie buna la inceput si care ne-a promis ca in martie da drumul la dosar.Dupa martie a urmate alte si alte amanari. Intre timp,infractori isi fac rost de sentinte civile pt a le folosii in penal si dosarul 514 sta la dospit. Cam asa se face justitie in Romania! Sunt multe de spus insa o voi face cu alta ocazie....”, e mesajul lui Adrian Mititelu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.