Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță HAOS total în București - Ingredientele care pot paraliza Capitala

Inquam Photos / Octav Ganea
iarna ger zapada

Se anunță haos în București pe parcursul acestei săptămâni, având în vedere că în acest moment Capitala este sub cod galben de vreme rea, un strat de zăpadă fiind așternut deja pe sosele.

De altfel, luni este și o zi în care elevii și studentii merg la cursuri, fiind aglomerație în trafic și la metrou.

Cât despre mijloacele de transport în comun, sindicaliștii de la metrou vor face grevă generală miercuri, iar în actualele condiții meteorologice, cel mai probabil pe străzile din București vor fi si mai multe mașini, iar traficul rutier va fi îngreunat.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut ieri apel la ministrul Transporturilor să găsească soluții urgente pentru a rezolva nemulțumirilor angajaților del a metrou, astfel încât greva generală care ar putea bloca Bucureștiul, să fie anulată.

Citeste si Continuă procedura de REVOCARE a procurorului general al României. Audieri cruciale în Secția de procurori a CSM

Edilul a menționat că singura măsură pe care o poate lua este de a suplimenta transportul de suprafață în zilele de grevă.

Pe de altă parte, eventuale măsuri privind situația angajaților Metrorex ar putea trena, având în vedere că în PSD se decide, astăzi, cine va părăsi Guvernul, existând posibilitatea ca ministrul Transporturilor, cel care ar trebui să gestioneze problema, să fie remaniat.

Sindicaliștii de la Metrou au stabilit ca începând cu ziua de miercuri, 21 noiembrie, să declanșeze greva generală pe perioadă nedeterminată, între orele 4:00 - 16:00, subliniind că speră să fie dezamorsat conflictul colectiv de muncă pentru a evita neplăcerile călătorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.