Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță război politic cu informații din servicii: nota SECRETĂ despre Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea

Jurnaliștii de la Rise Project anunță că vor continua seria dezvăluirilor despre liderul PSD, Liviu Dragnea. Aceștia susțin că au intrat în posesia unei note de la fostul serviciu secret Doi Și'un Sfert prin care s-ar arăta legătura directă între Liviu Dragnea și celebra firmă Tel Drum.

Citește și: Încă o lovitură pentru Kovesi din Parlament: când ajunge pe mâna procurorilor

Jurnaliștii RiseProject susțin fosta „Doi și-un sfert”, a monitorizat „organizația Dragnea” înainte ca social-democrații să decidă, în Parlament, că serviciul secret trebuie să treacă în subordinea absolută a ministrului de Interne, Carmen Dan.

Ca dovadă, jurnaliștii spun că vor prezenta o „Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al județului Teleorman”, în care apar explicit numele lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, șefi ai Camerei Deputaților și Senatului, respectiv ai celor două partide aflate la guvernare. În raport sunt cuprinse informații despre afacerile președintelui PSD, despre Tel Drum SA, despre „mijloacele frauduloase” în care s-au făcut în Teleorman afaceri de sute de milioane de euro.

„Există un raport secret, elaborat de un serviciu de informații, care vă indică pe dumneavoastră drept, citez: «deținătorul majoritar al acțiunilor de la SC Tel Drum SA». Ați deținut acțiunile vreodată?”, l-au întrebat jurnaliștii pe Liviu Dragnea. „Nu există așa ceva. Niciodată. E în Registrul Comerțului”, a răspuns, vizibil iritat, șeful PSD.

Întrebat și de scoaterea DGPI de sub controlul premierului și al CSAT, pentru a fi trecut sub controlul exclusiv al lui Carmen Dan, Dragnea a răspuns: „N-am scos eu asta”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.