Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță sărbătoare mare la PSD. Codrin Ștefănescu împlinește 50 de ani și se anunță o fiesta de zile mari

www.stiripesurse.ro
Codrin Ștefănescu

PSD pare să termine anul en-fanfare. La Curtea Constituțională a câștigat toate marile bătălii cu Opoziția și Președintele Klaus Iohannis, moțiunile de cenzură inițiate de Opoziție au căzut rând pe rând, iar măsurile luate de Guvernul Dăncilă deși sunt dur criticate par că nu pot fi oprite. În mare aceste evoluții s-au datorat și muncii susținute, dar departe de ochii lumii și ai presei depusă de oamenii din spate ai partidului în frunte cu secretarul general, Codrin Ștefănescu, ajuns acum la 50 de ani.

Vezi și: Darius Vâlcov l-a umilit, la Antena 3, pe președintele Klaus Iohannis: 'Știm că îi ia foarte mult să citească. E avocatul băncilor'

A fost și este unul din principalii comunicatori ai partidului, chiar dacă de când a preluat funcția de secretar general stă mai mult la partid pentru munca de organizare și de asigurare a bunei funcționări a PSD și a Majorității în Parlament și nu numai.

În acest moment este principalul colaborator al președintelui PSD, Liviu Dragnea, cureaua de transmisie între Partid - Guvern -Parlament. Evident că într-un asemenea context și petrecerea specială care va acompania împlinirea celor 50 de ani se va ține tot la partid. Potrivit informațiilor noastre petrecerea va fi organizată la sediul PSD din Băneasa (strada Ion Ionescu de la Brad) într-un cadru special cu cu invitați aleși pe sprânceană.

Dat fiind contextul actual cu siguranță petrecerea va fi însoțită și de discuții politice cu privire la Majoritatea parlamentară, măsurile guvernamentale de anul viitor și în general anul electoral 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.