Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță un nou dosar EXPLOZIV: SRI și serviciile secrete maghiare, direct implicate

nucleara

Un nou dosar exploziv este la orizont! Unul care are implicații internaționale și care poate duce la un conflict important diplomatic între România și Ungaria. Conform ultimelor informații, guvernul ungar ar colabora pentru un trafic de țigări în Transilvania. Totul pleacă de la șeful cancelariei lui Viktor Orban.

Citește și: SCANDAL în politica maghiară. Viktor Orban ameninţat cu acţiuni în justiţie

Premierul ungar Viktor Orban castiga tot mai multi adepti din randurile formatiunii extremiste JOBBYK. Desigur, este vorba despre o intreaga strategie politica, de care pare sa raspunda Janos Lazar, cel considerat drept „eminenta cenusie” a actualei guvernari din tara vecina.

Citește și: Victor Ponta își pregătește plecarea / ZVON

Mai ales ca pozitia detinuta de catre acesta este una cheie, omul de incredere al lui Orban fiind atat sef al Cancelariei premierului, cat si conducatorul absolut al Comunitatii Nationale de Informatii, structura care subordoneaza toate serviciile secrete maghiare. Postura din care, de altfel a declansat atacuri dure la adresa vecinilor Ungariei, recunoscand chiar ca serviciile de spionaj de la Budapesta isi vor intari activitatea in spatiul carpatic. Lucru de care se pare ca s-au convins pe deplin si structurile romanesti de contraspionaj. Care, dupa cum sustin sursele noastre, monitorizeaza cu maxima seriozitate o puternica retea de contrabanda cu tigari, ale carei ite duc acolo unde te-ai fi asteptat mai putin: la serviciile secrete maghiare!

Citește și: PREMIERĂ în România: Hainele în care Carmen Iohannis a strălucit în Austria sunt DE VÂNZARE

Janos Lazar este considerat „stapanul serviciilor” din Ungaria.  Dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia ziarului Național, in ultima vreme, pe teritoriul tarii noastre, mai ales in zona Transilvaniei, au aparut mai multe fabricute ilegale de tigari. Care, din cate banuiesc structurile noastre informative, ar fi fost dezasamblate pe teritoriul Republicii Moldova, transportate pe calea ferata, in containere, in Romania si remontate aici.

ofiterii din serviciile noastre secrete banuiesc ca omologii lor de la Budapesta nu sunt deloc straini de toata aceasta tarasenie.

Desigur insa ca, pe langa ordinele date de Viktor Orban si Janos Lazar ca spionii maghiari sa faca prapad in tarile vecine, agentii Budapestei au nevoie si de bani. De foarte multi bani.

Iata de ce dosarul fabricilor ilegale de tigari din Transilvania se poate anunta de-a dreptul exploziv, mai ales ca in unele rapoarte informative se vorbeste nu doar de un sprijin tacit al serviciilor de la Budapesta, ci chiar de o implicare directa a acestora. Ceea ce nu poate decat sa-i incante pe agentii rusi ai FSB, care s-ar putea sa nu fie deloc straini de punerea la dispozitie a utilajelor necesare fabricarii de tigarete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.