Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță HAOS în București, la începutul săptămânii viitoare: circulație restricționată pe buleverdele mari

PMB
trafic monitorizare

Brigada Rutieră anunță că în zilele de 21 și 22 decembrie vor fi impuse restricții de trafic în Capitală cu ocazia acțiunilor de comemorare a 32 de ani de la Revoluția Română din decembrie 1989.

Astfel, în 21 decembrie de la ora 10.00 la Cimitirul Eroi Revoluției vor avea loc depuneri de coroane și o ceremonie religioasă/militară, informează Mediafax.

Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 8.45 – 11.30 se va restricționa traficul rutier pe Calea Șerban Vodă, perimetrul cuprins între Șos. Olteniței și strada care face legătura între Calea Șerban Vodă și Șos. Viilor.

Totodată, se va interzice oprirea/staționarea autovehiculelor în această zonă.

În aceeași zi, vor avea loc depuneri de coroane și ceremonii religioase/militare între orele 11.30 – 12.00 la Troița de la Spitalul Colțea, iar de la ora 12.00 în Piața Universității.

Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 11.30 – 14.00, se va restricționa traficul rutier pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și Str. Batiștei, sensul de deplasare către Piața Romană, Bd. Nicolae Bălcescu, banda IV de circulație, între Str. Batiștei și Piața Universității, sensul de deplasare spre Piața Unirii, precum și Bd. Nicolae Bălcescu, banda I de circulație, între Str. Batiștei și Str. Dem I. Dobrescu, sensul de deplasare către Piața Romană.

De la ora 13.30, vor avea loc depuneri de coroane la Troița de la Salla Dalles, iar între orele 13.40 – 14.00 vor avea loc depuneri de coroane și un ceremonial militar la Troița de la Piața Romană.

Astfel, între orele 13.30 – 14.00, se va restricționa traficul rutier cu intermitențe în Piața Romană pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului.

În 22 decembrie, vor avea loc activittăți de comemorare de la ora 9.00 la Monumentul Eroilor Revoluției Române. Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 7.30 – 10.00, se va restricționa traficul rutier pe Calea Victoriei, în zona Monumentului Eroilor Revoluției Române din Piața Revoluției (banda adiacentă pistei de biciclete de pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Str. Dem. I. Dobrescu și Biserica Kretzulescu).

De la ora 10.00, acțiunile de comemorare vor avea loc la Sala Radio din Str. G-ral Berthelot. Poliția inforrmează că între orele 9.30 – 11.00 se va restricționa traficul rutier pe Str. G-ral Berthelot.

De asemenea, acțiuni similare sunt orrganizate începând cu ora 11.00 la Troița din fața TVR și începând cu ora 11.30 la Troița Parașutiștilor din curtea TVR. Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 10.30 – 12.50 se va restricționa traficul rutier pe Calea Dorobanților, segmentul cuprins între Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanți, pe sensul de deplasare către Piața
Dorobanți, precum și pe Str. Emil Pangratti, tronsonul adiacent sediului TVR.

Brigada Rutieră solicită șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.