Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se apropie data când Igor Dodon va trebui să răspundă la întrebările procurorilor, în dosarul Energocom

Deschide.md
Igor Dodon

Fostul președinte Igor Dodon, acum președinte de onoare al PSRM, va răspunde marți, 25 ianuarie, la toate întrebările procurorilor în cadrul cauzei penale SA „Energocom”.

Dodon urmează să facă marți primele declarații în fața acuzatorilor în acest dosar, după ce la prima ședință la care a fost citat la Procuratura Generală (PG) socialistului doar i-a fost înaintată ordonanța, transmite ZdG.

Atunci, Dodon le-a solicitat procurorilor timp pentru a face cunoștință cu materialele cauzei penale în care are statut de învinuit, pentru ca ulterior să facă declarații pe marginea dosarului.

Solicitat de Ziarul de Gardă, procurorul Mariana Cherpec, responsabil de comunicare din cadrul Procuraturii Generale, ne-a comunicat că audierile pe marginea dosarului „Energocom” au fost programate pentru marți, 25 ianuarie, cu începere de la ora 10:00.

Astfel, socialistul Igor Dodon este așteptat la PG pentru a face primele declarații pe marginea circumstanțelor de care este bănuit (depășirea atribuțiilor de serviciu, săvârșite de o persoană cu funcție de demnitate publică, în interesul unui grup criminal organizat), în cadrul dosarului penal denumit „Energocom”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.