Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se caută director de școală! Ministerul Educației anunță câte posturi sunt vacante în țară

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Sunt 1.700 de funcții de director sau director adjunct de școală vacante în România, iar Ministerul Educației anunță cea de-a treia sesiune pentru ocuparea acestor posturi, anunță Mediafax.

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct va avea loc în perioada iunie - septembrie 2022. Este cea de-a treia sesiune a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

Potrivit Ministerului Educației, în urma sesiunilor 2021 și 2022 au fost ocupate peste 80% din totalul funcțiilor de conducere din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

„Concursul va începe în data de 27 iunie 2022, odată cu publicarea celor 1.700 de funcții rămase vacante. Depunerea dosarelor de candidatură este programată în prima jumătate a lunii iulie. Proba scrisă se va desfășura în data de 8 septembrie 2022, iar interviurile vor fi susținute în perioada 22-29 septembrie 2022”, anunță Ministerul Educației.

Potrivit calendarului afișat, proba scrisă va avea loc în data de 8 septembrie, iar între 22 și 29 septembrie va fi proba de interviu. Rezultatele finale vor fi validate în 4 octombrie, iar în 5 octombrie vor fi emise deciziile de numire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.