Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se caută nume pentru doi pui de tigru veniţi pe lume la Zoo Piteşti

agerpres
tigri pui

Copiii din Piteşti vor putea alege numele pentru doi pui de tigru, veniţi pe lume recent la grădina zoologică din municipiu, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Primăria Piteşti, votul va fi exprimat prin comentariu la o postare de pe pagina de Facebook a administraţiei locale, în care vor fi menţionate cele două alegeri de nume.

 



"Născuţi în 2 mai 2022, cei mai noi rezidenţi ai Grădinii Zoologice din Piteşti sunt doi pui de tigru, masculi, ce astăzi împlinesc o lună de viaţă! Numele lor vor fi alese de copiii piteşteni, care vor vota, în funcţie de preferinţe, două variante din cele 10 propuneri ale îngrijitorilor de la Zoo Piteşti: Shere Khan, Zimba, Mufasa, Saber, Zeus, Ares, Nimer, Mala, Lao, Zack", se arată în comunicat.

Sursa citată precizează că cei doi pui de tigru se află în intervalul celor opt săptămâni până la prima vaccinare, perioadă în care nu pot ieşi în aer liber şi nu pot primi vizitatori, imunitatea lor fiind foarte scăzută.

"După trecerea celor 14 zile de carantinare de după prima vaccinare, urmează a doua imunizare, efectuată între 12 şi 17 săptămâni de viaţă. La 14 zile după ce a fost făcută a doua vaccinare, tigrişorii pot ieşi afară şi vor putea fi vizitaţi", au mai transmis reprezentanţii Primăriei Piteşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.