Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cer noi decapitari la varf dupa alegerile prezidentiale. Cine sunt cei vizati

demis

Dupa alegerile prezidentiale se cer decapitari nu doar in partide sau in Guvern ci si in alte institutii importante ale statului roman. Noi intrati pe lista celor vizati de sanctiuni sunt cei din conducerea Postei Romane.

Deputatul Theodor Paleologu sustine ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demita intreaga conducere a Postei Romane pentru "odiosii fluturasi" de campanie folositi impotriva lui Klaus Iohannis care au fost distribuiti pensionarilor odata cu taloanele de pensie.

"Ponta ar mai trebui să demită conducerea Poștei Române. Sper că n-a uitat nimeni odioșii fluturași distribuiți pensionarilor în timpul campaniei electorale", scrie Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Fluturasii respectivi sustineau ca Iohannis va taia pensiile si, in urma contestatiilor ACL, acestia au fost interzisi de BEC.

In octombrie, in plina campanie electorala, Paleologu critica declaratiile purtatorului de cuvant al Postei Romane, punandu-le in antiteza cu acesti fluturasi de campanie.

"Cosmina Croitoru, purtător de cuvînt al Poștei Române: 'este foarte trist atunci cand politicieni de la care astepti dezbateri pe subiecte relevante, care sa duca la solutii concrete, se ocupa cu dezinformari si manipulari.' Este consternant că tocmai dînsa vorbește de 'dezinformări și manipulări', deși recunoaște fără nicio jenă că materialul de mai jos este, într-adevăr, distribuit de Poșta Română. Și asta este, pare-se, 'irelevant'...", scria Paleologu pe pagina sa de Facebook.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.