Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere demisia lui Ciorbea din funcția de Avocat al Poporului

Victor Ciorbea

Senator nu i-a prea plăcut și a tânjit după o funcție bine renunerată la ASF. Lumea s-a sesizat însă la timp că nu are studiile și pregătirea necesară pentru o astfel de poziție și a fost nevoit să se mulțumească cu ce i-a oferit PSD-ul: Avocat al Poporului. Și această funcție îi este acum contestată.

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, cere demisia de îndată a lui Victor Ciorbea din funcţia de Avocat al Poporului, ca urmare a deciziei Curții Constituționale prin care s-a admis sesizarea PDL referitoare la numirea lui ca membru neexecutiv în Consiliul ASF.

”Victor Ciorbea nu mai are căderea morală să ocupe funcţia de Avocat al Poporului, funcţie din care trebuia să apere interesele românilor în faţa abuzurilor statului, în condiţiile în care Victor Ciorbea a călcat în picioare legile din România. De altfel, numirea lui Victor Ciorbea a încălcat şi angajamentele lui Victor Ponta, luate în faţa oficialilor europeni, angajamente prin care ca Avocat al Poporului trebuia să fie numită o persoană apolitică. Acest lucru demonstrează încă o dată că Victor Ponta nu are capacitatea de a găsi oameni de o probitate profesională şi morală neîndoielnică pentru diverse funcţii în stat. Totodată, Victor Ponta ne arată  o dată în plus faptul că nu îşi poate depăşi condiţia modestă de barcagiu şef, tras prin apele învolburate ale Teleormanului, de către jandarmi. În aceste condiţii, îi solicit public lui Victor Ponta să îşi asume aşecurile şi să îşi prezinte de îndată demisia, împreună cu Victor Ciorbea”, a declarat Daniel Buda.

Citește și:

CCR: Numirea lui Victor Ciorbea la ASF, neconstituțională

Seful CCR despre Ciorbea: Sper sa fie de nota 10, dar uzura isi spune cuvantul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.