Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere demisia ministrului "Bacșis" Teodorovici

teodorovici

După ce statul roman a legalizat bacsisul, opozitia cere demisia ministrului de Finante, Eugen Teodorovici.

Ministrul a spus recent ca daca nu vrei sa te deplasezi si comanzi acasa o pizza, trebuie totusi sa faci un drum pana la pizzerie pentru a ii lasa un bacsis baiatului care ti-a adus-o.

"Dacă doriţi să lăsaţi un bacşiş, mergeţi la unitatea respectivă, iar acolo, pe casă, bate bonul fiscal, bacşişul respectiv, şi asta este. Sau cu taxiul, vreţi să mă întrebaţi şi de taxiuri, dacă mergeţi cu taxi?", a explicat Teodorovici, intrebat cum poate fi dat un bacsis celui care iti aduce pizza acasa.

"Fac un apel din România reală, cea pe care guvernanții noștri au uitat-o și au părăsit-o demult, să suspende de urgență aplicarea reglementărilor inepte referitoare la bacșiș. A venit timpul ca autoritățile să gândească de o sută de ori măsurile înainte de a le aplica, nu să genereze haos în sistem doar pentru a-și vedea proiectele prost gândite afectând o țară întreagă. Până când Ministerul Finanțelor Publice nu este capabil să vină cu o reglementare eficientă, care să reducă evaziunea, dar și să-i protejeze pe antreprenorii cinstiți, aplicarea reglementărilor trebuie suspendată, prin Ordin de Ministru.

Totuși, neregulile la acest nivel nu pot rămâne nepedepsite și neasumate. După ce a avut un Ministru de Finanțe care era ținut să finalizeze Codul Fiscal, deși i se stabilise statutul de pușcăriabil, acum Guvernul are un Ministru de Finanțe, domnul Teodorovici, care râde și face glume când jurnaliștii îi arată că reglementările sale nu pot fi de fapt aplicate.

Îi cer domului Teodorovici să-și mute glumele și proiectele prost gândite de la masa Guvernului. Nu merită, pentru ce a fost capabil să genereze în aceste zile, să mai facă parte din Guvern. Dacă nu are decența de a demisiona, premierul Ponta trebuie să facă un gest de curaj și să-i arate ușa", spune liderul deputatilor PSRo, Florentin Gust.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.