Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se confirmă: Candidatură controversată pe listele PNL

sectie de vot

Ceea ce apăruse ca o informație „pe surse” negată vehement de liderii PNL a devenit realitate după nici două săptămâi: mama primarului suspendat al municipiului Baia Mare va candida la alegerile parlamentare pe listele PNL Maramureș.

În urma unui protocol semnat pe 7 octombrie în PNL și Coaliția pentru Baia Mare, formată din PNŢCD, FDGR, PSRo şi foşti membri ai UNPR Baia Mare, primul loc pe listele liberalilor pentru Senat va fi ocupat de o persoană propusă de Coaliție. Încă de la momentul semnării protocolului, stiripesurse.ro publica informația referitoare la Viorica Cherecheș, însă Mircea Dolha, președintele PNL Maramureș, nega o asemenea candidatură.

Vezi și: DOCUMENT: Protocolul semnat de PNL cu PNŢCD, FDGR, PSRo şi UNPR

Marți seara, Coaliția pentru Baia Mare a comunicat oficial că o propune pe Viorica Cherecheș pe listele PNL. Propunerea urmează să fie validată format de conducerea liberalilor maramureșeni în ședința de miercuri. Surse politice au precizat pentru stiripesurse.ro că decizia a fost deja luată, iar votul de azi este unul formal.

Viorica Cherecheș este director al Spitalului de Boli Infecţioase din municipiul Baia Mare. Fiul acesteia, Cătălin Cherecheş, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, se află în arest la domiciliu şi este trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, urma unui flagrant care a avut loc în biroul său din primărie, în luna aprilie a acestui an. Acesta a candidat la alegerile locale din iunie în timp ce era în arest preventiv, fiind ales cu un procent de peste 70%.

Vezi și: Mega-SCANDAL în PNL după o Alianță locală a dus partidul în zona penală/ DOCUMENT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.