Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se deschid primele două centre din Iași pentru vaccinarea împotriva COVID-19 pentru copii

GettyImages
vaccin copii

Primăria Municipiului Iaşi a anunţat, marţi, că va deschide primele două centre de vaccinare COVID-19 pentru copii, în cursul zilei de miercuri, 26 ianuarie, notează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Sebastian Buraga, a declarat că aceste centre de vaccinare sunt amenajate în Cinematograful Victoria, respectiv în Corpul A al Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi" aferent terenului de sport din aleea Prof. Vasile Petrescu.

Amenajarea celor două centre de vaccinare a fost finanţată de municipalitate.

"Începând de săptămâna aceasta, la cele două centre vor putea fi vaccinaţi copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani, cu sau fără programare. Programul centrului de vaccinare de la Cinematograful Victoria va fi zilnic, între orele 8,00 şi 20,00, iar cel al centrului din zona Tudor Vladimirescu zilnic, între orele 14,00 şi 18,00. Programările se fac pe platforma oficială accesând https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/. Prima tranşă de vaccinuri pediatrice a sosit în România astăzi, 25 ianuarie 2022, urmând ca a doua zi acestea să fie distribuite în toate centrele. La Centrul Regional de Depozitare Iaşi vor fi distribuite, în primă fază, 12.000 doze", a mai precizat reprezentantul Primăriei Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.