Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se deschid şi pârtiile de schi din partea inferioară a masivului Postăvarul

partie

Începând de sâmbătă, se vor deschide şi pârtiile din partea inferioară a masivului Postăvarul, administratorul domeniului schiabil din Poiana Braşov, Primăria Braşov, luând, totodată, decizia prelungirii, din acest weekend, a programului de funcţionare a instalaţiilor pe cablu, informează Agerpres.

Astfel, se vor deschide, pentru prima dată în acest sezon de schi, pârtiile Sulinar, Drumul Roşu, Zidul mare, breteaua de legătură care leagă Drumul Roşu cu pârtia Bradul şi varianta 3E, iar programul de funcţionare al telegondei va fi până la ora 17,00, iar a telescaunului Ruia - până la ora 16,30.

Stratul de zăpadă bătută de pe pârtie în această zonă este de aproximativ 20-30 de centimetri, iar în partea superioară a muntelui, unde, de asemenea, a fost produsă zăpadă artificială - de aproximativ 40 de centimetri.

Funcţionează telecabinele Capra Neagră şi Kanzel, telegondola, telescaunul Ruia şi teleschiurile Ruia, Bradul şi Stadion.

Pentru achiziţionarea ski-pass-urilor există în total 3 puncte de vânzare (casieriile de la telegondolă, de la telecabina Kanzel şi de la telecabina Capra Neagră) şi două automate amplasate în parcarea multietajată din Poiana de Jos. În plus, pentru recuperarea garanţiei de 10 lei plătită pentru ski-pass, pe lângă casierii vor funcţiona şi două automate, la telecabina Capra Neagră şi la telegondolă. La toate casieriile este posibilă şi plata cu cardul.

Cei care doresc să îşi încarce ski-pass-urile o pot face şi online, pe platforma www.skibv.ro.

Actualul sezon de schi a fost deschis oficial săptămâna trecută, până la acel moment condiţiile meteorologice nefiind favorabile amenajării pârtiilor pentru practicarea schiului sau snowboarding-ului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.