Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se deschide Festivalul Internaţional de Carte de la Budapesta

manual carte carti

Festivalul Internaţional de Carte de la Budapesta îşi deschide porţile joi, în cadrul evenimentului urmând să fie lansată sâmbătă ediţia bilingvă a volumului "Aspru sângele meu/ Erdes verem", de Gheorghe Vidican, la sediul Filialei Seghedin a ICR Budapesta, conform agerpres.ro

Volumul va fi lansat cu prilejul unei mese rotunde moderate de Brînduşa Armanca, jurnalist de prestigiu, sub egida "Anul cărţii în România", în prezenţa autorului Gheorghe Vidican şi a traducătorului Gyorgy Mandics. Intrarea este liberă iar evenimentul se va desfăşura în limbile română şi maghiară, conform unui comunicat de presă. 

Inclus în cadrul celei de-a 26-a ediţii a "Festivalului Internaţional de Carte de la Budapesta" (25-28 aprilie 2019), evenimentul literar ce reuneşte personalităţi din România şi Ungaria se concentrează asupra materialului publicat într-un format original la Editura Irodalmi Jelen, din Arad. Volumul lansat cu această ocazie este considerat a fi una dintre cele mai complete lucrări poetice a autorului orădean Gheorghe Vidican.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.