Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se fac case dedicate în reţeaua Auchan pentru ONG-uri şi voluntarii care vor ajuta persoanele ce nu pot ieşi din case

auchan

Voluntarii şi reprezentanţii ONG-urilor care achiziţionează produse pentru persoanele care nu se pot deplasa de la domiciliu vor beneficia, începând de vineri, de casă dedicată în magazinele Auchan şi de case cu acces prioritar în cele de proximitate MyAuchan clasice, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

"Acestea vor fi disponibile pe toată durata programului de funcţionare a magazinelor, iar accesul se va face pe baza declaraţiei pe propria răspundere privind motivul deplasării. Această măsură vine ca un pas firesc în continuarea acţiunilor de responsabilizare şi solidaritate demarate de către Auchan şi are ca scop eficientizarea timpului petrecut la cumpărături şi sprijinirea iniţiativelor voluntare active în această perioadă.", se menţionează în comunicat.

De asemenea, prin această acţiune, compania recomandă persoanelor vârstnice să apeleze la aceste ONG-uri pentru livrarea cumpărăturilor, limitându-şi astfel ieşirile.

Citește și:  Streinu Cercel, despre testarea din Capitală: 'Dacă modelul va fi de succes, îl replicăm în țară'

"Salutăm toate iniţiativele mobilizate în această perioadă şi suntem alături de ONG-uri în demersurile lor de a proteja persoanele care nu se pot deplasa. Mai mult, e rândul nostru să avem grijă de seniori, aşa că vom sprijini cu drag şi vom acorda suport pentru implementarea proiectelor ce au ca scop ocrotirea acestora", declară Corina Dospinoiu, responsabil CSR Auchan România.

Totodată, pentru a răspunde noilor prevederi în vigoare privind deplasarea de la domiciliu, Auchan anunţă faptul că persoanele de peste 65 de ani beneficiază de casă dedicată în hipermarketurile şi supermarketurile Auchan şi de case cu acces prioritar în magazinele de proximitate MyAuchan clasice, în intervalul orar 11:00-13:00.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan şi o reţea de 24 magazine de proximitate MyAuchan.

Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din oraşele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Pe www.auchan.ro Auchan prezintă clienţilor peste 25.000 de produse şi, în acelaşi timp, operează website-urile dedicate activităţilor de gastronomie tip restaurant - lamasa.auchan.ro şi de florărie - florarie.auchan.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.