Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se face DRUM pentru altul: Raluca Turcan anunță că nu va candida la șefia PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
Raluca Turcan

Preşedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, a declarat, joi, că, în momentul de faţă, nu intenţionează să candideze la preşedinţia partidului, precizând că va intra, "cu siguranţă", în cursa pentru şefia PNL Sibiu.

"Nu intenţionez să candidez în momentul de faţă la preşedinţia partidului. Preocuparea mea este, ca preşedinte interimar, să asigur alegeri interne transparente, mobilizatoare, cuprinzătoare, din care să ieşim întăriţi. Voi candida cu siguranţă la preşedinţia organizaţiei PNL Sibiu", a spus Turcan, la Parlament.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Nutella e CANCERIGENĂ

Ea a precizat că duminică va avea consultări cu secretarul general al partidului şi cu preşedinţii de organizaţii "pentru a vedea şi din perspectiva celor care au condus campaniile judeţene ce nu a mers şi ce poate fi făcut mai bine".

"Apoi, urmează un BPN care să convoace un Consiliu Naţional de Coordonare, organismul statutar care convoacă convenţia de alegeri. Acolo vom discuta şi despre forma de alegeri, de jos în sus sau de sus în jos, acolo vom vota tot ceea ce îşi propune PNL în faţa membrilor pentru a ieşi întăriţi din această confruntare internă", a adăugat Raluca Turcan.

Citește și: STUDIU Dezvoltarea copiilor e influențată NEGATIV de tații obezi

Ea a mai spus că liberalii au realizat un raport de analiză a rezultatului alegerilor. "Tot ceea ce avem de discutat, discutăm în interior. Sunt semnale primite pe raportul privind rezultatul alegerilor, însă ţara şi oamenii aşteaptă decizii politice ale PNL pe care le luăm şi le urmărim cu toată forţa şi cu tot angajamentul", a susţinut liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.