Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se implică din nou DNA în lupta politică?

cheie gaura

Continuă să se agite apele electorale în teritoriu. Potrivit unor surse credibile, primarul în exercițiu din Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu, va face un drum la sediul DNA din București. Încă nu este clar în ce calitate exact, dar potrivit informațiilor disponibile ar putea avea legătură cu flagrantul de la începutul lunii august, când Constantin Vintilă, șeful Serviciului Juridic din Prefectura Mehedinți și membru al Comisiei județene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, împreună cu directorul executiv al Direcției Cadastru Fond Funciar din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin, Cătălin Iancu Preduț, au fost prinși în flagrant de către procurorii anticorupție în timp ce luau mită, după cum informa la acel moment un comunicat al DNA.

Momentul ales de DNA ridică un mare semn de întrebare. Alegerile pentru Primăria Severinului, un fief PSD-ist ani la rând, se anunță anul acesta unul dintre cel mai disputate scrutinuri din ultimii ani. Din pole-position pleacă primarul în exercițiu, social-democratul Marius Screciu. Pe dreapta, care ca și în alte municipii, a rămas scindată, PNL defilează cu Daniel Cîrjan, actualul viceprimar. Acesta are însă o credibilitate scăzută în ochii electoratului de dreapta, după ce patru ani a fost mâna dreaptă practic a primarului social-democrat, Marius Screciu.

O surpriză pe eșichierul politic de dreapta vine dinspre PMP, din partea partidului lui Traian Băsescu urmând să candideze un antreprenor cunoscut doar pe plan local, Eduard Koler, creditat cu salvarea de la faliment a Severnav, șantierul Naval din Drobeta Turnu Severin, după cum se autodescrie pe site-ul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.