Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se încearcă asfixierea ALDE / SURSE

soarece pisica

După ce și-a scos partidul de la guvernare, președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a acuzat că formațiunea pe care o conduce a fost anul trecut victima unui veritabil 'asalt' din partea social-democraților. La momentul respectiv, pierderile au fost importante: ALDE și-a pierdut grupul din Senat, iar ex-ministri precum Teodor Meleșcanu, Grațiela Gavrilescu și Ramona Mănescu au sărit în barca PSD.

Surse parlamentare au spus STIRIPESURSE.RO ca se pregateste in startul noii sesiuni parlamentare un nou asalt similar la adresa ALDE, de data asta din partea dreapta a esichierului politic.

Scanteia a fost aprinsa de demisia din ALDE a deputatului Ion Cupa si grupul din Camera Deputatilor este in pericol sa se desfiinteze si el. Sursele citate spun ca manevra este menita sa orienteze parlamentari ALDE spre alte partide si, impreuna cu ei, potentiali candidati la locale din teritoriu.

In special PMP si PNL au pus ochii pe membri ALDE.

La PNL este o mica problema momentan: Ludovic Orban a semnat cu Calin Popescu Tariceanu un acord politic prin care PNL si ALDE s-au angajat la „interzicerea migratiei parlamentarilor, alesilor locali si a membrilor de la un partid la altul”. Acordul ar putea sa devina istorie cat de curand, spun surse din PNL, pentru ca Guvernul se pregateste sa-si angajeze raspunderea pe desfiintarea SIIJ si aceasta mutare ar putea duce la ruperea legaturilor.

Vezi si: Deputat PNL revine în PSD + Negocieri cu un senator Pro România / Filiala Cluj revine pe șine .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.