Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se închide una dintre cele mai populare aplicaţii de fitness

adevarul.ro
sala forta fitness gym

Endomondo, una dintre cele mai populare aplicaţii de fitness, cu milioane de utilizatori, mai are mai puţin de două luni în care va mai funcţiona, potrivit news.ro.

Piaţa aplicaţiilor de fitness trece printr-un proces de consolidare la vârf, după ce mai multe dintre acestea au fost cumpărate de companii care produc ceasuri, brăţări şi alte articole din această categorie.

Unele dintre aceste companii, printre care se numără şi Under Armour, au ajuns să deţină mai multe aplicaţii de fitness, care concurează între ele pentru aceiaşi utilizatori. Ca urmare, unele dintre marile aplicaţii, precum Endomondo, vor dispărea în viitor.

Endomondo, aplicaţie cu peste 10 milioane de instalări doar pe Android, conform statisticilor din Google Play, se va închide 31 decembrie, au anunţat cei de la Under Armour.

Citește și: EXCLUSIV DOSAR Peste 20 de întâlniri între ofițerul 'MILIONAR' Fleancu, 'SĂGEATA' sa și afaceristul 'STORS' de bani - Suma de bani creștea de la o întâlnire la alta

În ultima zi a anului, aplicaţia va dispărea din magazine şi nu va mai putea fi instalată. Tot atunci, spun cei de la Under Armour, Endomondo va înceta să mai funcţioneze inclusiv pentru cei care o au deja instalată.

Endomondo nu va mai monitoriza activităţi şi, din 31 martie 2021, nici nu va mai sincroniza datele. Producătorul va îndemna utilizatorii să-şi sincronizeze până atunci datele cu MapMyRun, altă aplicaţie de fitness din portofoliul Under Armour.

Sincronizarea între cele două aplicaţii, pentru cei care vor alege să urmeze recomandarea Under Armour, va fi doar una parţială. Datele personale, recordurile, facilităţile de socializare şi altele vor trebui recreate manual.

Ultimele abonamente premium vor fi anulate până la finalul acestei luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.