Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se încing lucrurile la metroul din București: sindicaliștii lui Ion Rădoi ies la atac

clubferoviar.ro
Ion Rădoi

Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou (USLM) organizează joi o conferinţa de presă cu tema "România încotro?".

În data de 26 martie, circulaţia trenurilor de metrou a fost blocată de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, aceştia coborând în tunel, pe calea de rulare, informează Agerpres. 

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a pus protestul pe seama anunţului privind eliberarea spaţiilor comerciale şi i-a sfătuit pe angajaţii de la metrou să nu se lase amăgiţi.

Metrorex a anunţat în data de 2 aprilie că începe procedurile de evacuare a spaţiilor comerciale existente în staţiile de metrou, întrucât termenul acordat pentru eliberarea acestora expira la acea dată. Conform sursei citate, aceste magazine situate în staţii reprezintă un pericol iminent pentru siguranţa călătorilor şi a infrastructurii de metrou, deoarece constituie obstacole în calea de evacuare în caz de urgenţă, îngreunează accesul la hidranţii interiori şi nicio construcţie după 2010 nu are aviz ISU.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a scris sâmbătă pe Facebook că acţiunea de desfiinţare a spaţiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public va continua, menţinând că au fost desfiinţate 63 de astfel de spaţii în 10 staţii de metrou, numai într- singură zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.