Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întâmplă astăzi: MUTAREA care va răsturna prețurile criptomonedelor

coindesk.com
atm bitcoin criptomonede

Ether este aproape de maximul ultimelor două luni cu câteva ore înainte de o ajustare majoră a blockchain-ului său ethereum.

Se anticipează că schimbarea va avea loc joi la aproximativ 14.00, ora României. Din punct de vedere tehnic, actualizarea va avea loc atunci când a fost verificat blocul 12.965.000 al blockchain-ului. Este de aşteptat ca actualizarea să aibă un efect asupra preţului şi a altor criptomonede, relatează Reuters, notează Mediafax.

Ether, a doua cea mai mare criptomonedă din lume, a crescut cu aproximativ 18% săptămâna aceasta şi se află la cel mai înalt nivel de la începutul lunii iunie.

Reţeaua ethereum sprijină o serie de proiecte din lumea criptografică, inclusiv jetoanele nefungibile (NFT) - un activ criptografic, reprezentând un element digital intangibil, cum ar fi o imagine, un videoclip sau un obiect dintr-un joc.

Actualizarea, cunoscută sub numele de Propunerea de îmbunătăţire Ethereum (EIP) 1559, va modifica modul de procesare a tranzacţiilor şi va oferi preţuri mai clare pentru acestea.

De asemenea, va reduce frecvenţa generării criptomonedelor Ether lucru ce este de aşteptat să ducă la o creştere probabilă a preţul.

Mai multe site-uri de tranzacţionare a criptomedei, inclusiv Binance şi OKEx, au declarat că vor suspenda depunerile şi retragerile de Ether şi active pe bază blockchain-ului său ethereum în jurul momentului în care va avea loc ajustarea.

Măsura este una de siguranţă pentru reduce riscurile generate de tranzacţionarea în momente de maximă volatilitate a preţurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.