Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întâmplă ceva? După ce a descins la SRI, Iohannis se întâlnește de urgență și cu Ambasadoarea SUA în România

klaus iohannis Kathleen Ann Kavalec

Preşedintele Klaus Iohannis o primeşte miercuri la ora 12.00, la Palatul Cotroceni, pe ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Ann Kavalec. Pe agenda preşedintelui Klaus Iohannis se află, miercuri, primirea ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Ann Kavalec. Pe 14 februarie, şeful statului Preşedintele Klaus Iohannis a primit-o la Palatul Cotroceni, pe 14 februarie, pe ambasadorul agreat al SUA Kathleen Ann Kavalec, scrie News.ro. Ieri, președintele Klaus Iohannis a descins la sediul SRI, unde a discutat despre situația din Ucraina.

Administraţia Prezidenţială afirma că în discuţia cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Ann Kavalec.

Preşedintele Klaus Iohannis a salutat revenirea acesteia în ţara noastră, după postul anterior efectuat în cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti, în perioada 2005-2008.

Preşedintele României a apreciat dinamica pozitivă actuală a relaţiilor bilaterale şi a reiterat obiectivul ţării noastre de a dezvolta şi aprofunda Parteneriatul Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii, pe toate dimensiunile sale, cu accent pe domeniile securitar, energie, comerţ şi investiţii”, potrivit comunicatului de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Kathaleen Kavalec, care a mai lucrat la Ambasada SUA în România în calitate de consilier cultural, la începutul anilor 2000, a fost propusă ambasador în România de preşedintele Joe Biden în iunie 2022 şi a primit confirmarea din partea Senatului american la sfârşitul anului trecut. Ea a venit la post la începutul lunii februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.