Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întâmplă în România. Scor ASTRONOMIC în Liga III: 17 - 0

fotbal tv

Scor astronomic într-un meci din România! Echipa secundă a Concordiei Chiajna a învins, sâmbătă,  cu 17-0 pe Urban Titu, în etapa a 19-a a Ligii 3, Seria 3, informează prosport.ro.

Concordia Chiajna II a învins Urban Titu cu un astronomic 17-0, după ce la pauză tabela arăta deja 7-0 pentru echipa a doua a clubului ilfovean.

”Adversarul a fost foarte, foarte slab. Nu am întâlnit aşa ceva. Am avut şi jucători de la echipa mare, Răsdan, Grădinaru, Constantinescu. Am văzut că Voluntari i-a bătut cu 5-0, dar nu mă aşteptam să fie chiar aşa de uşor meciul.  Cineva mi-a zis că au un mijlocaş central de 40 de ani, am crezut că e o glumă. Nu aveau decât trei juniori, nu mi-a venit să cred că sunt aşa slabi. Nu au ce căuta în Liga 3. La pauză le-am zis jucătorilor să fie serioşi, să dea câte pot!”, a spus antrenorul Emil Ursu pentru prosport.ro

Gheorghe Ioniţă, reprezentantul dâmbovițenilor, s-a scuzat: ”Ăsta e fotbalul. Îl respectăm. Nici o echipă din Liga 3 sau Liga 2 nu e în situaţia noastră, dar respectăm competiţia. Noi jucăm fără niciun ban, am băgat jucătorii de Liga 5 pentru că respectăm competiţia. Avem conturile blocate de FISC. Ar fi fost urât să ne retragem. Mai bine luăm 15, 17, 20, dar respectăm competiţia, nu ca alte echipe!”.Într-un alt meci din Seria 2 a Ligii 3,  Viitorul Domneşti a învins Gloria Popeşti Leordeni cu 8-0.

În urma victoriei zdrobitoare, satelitul Concordiei a ajuns la 21 de puncte în Seria 3 a Ligii 3, una în care lupta pentru promovare se dă între SCM Piteşti, echipa antrenată de Nicolae Dică, CS Afumaţi şi Muscelul Câmpulung. Titu rămâne cu 13 puncte, pe locul 14, ultimul, şi are un golaveraj dezastruos: 15 goluri marcate şi 57 primite.

Vezi și: TRAGEDIE în fotbalul mic. Unul dintre cei mai buni jucători s-a sinucis

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.