Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întâmplă și la case mai mari: Karim Benzema a ratat primul său penalti la Real Madrid Madrid, în egalul, 2-2, cu Elche

mediafax.ro
karim benzema

Atacantul francez Karim Benzema a ratat primul său penalty în tricoul lui Real Madrid, duminică, în partida încheiată la egalitate pe teren propriu în compania formaţiei Elche (scor 2-2), în cadrul etapei a 23-a a campionatului de fotbal al Spaniei, informează EFE.

Benzema a şutat balonul peste bara transversală în minutul 33 al jocului de pe Santiago Bernabeu, punând astfel capăt unei serii de 16 de lovituri de la 11 m consecutive transformate pentru "Los Blancos", scrie agerpres.ro.

Golgheterul lui Real Madrid, cu 24 de reuşite în 28 de meciuri disputate de la debutul acestui sezon, în toate competiţiile, a părăsit terenul în minutul 58, acuzând o accidentare, fiind înlocuit cu sârbul Luka Jovic.

Francezul nu a întrerupt duminică doar seria sa de goluri de la punctul cu var, dar a pus capăt şi unui record al clubului, ai cărui jucători reuşiseră să transforme 34 de penalty-uri consecutive. Ultimul fotbalist madrilen care ratase o lovitură de la 11 m a fost fundaşul Sergio Ramos, pe 9 mai 2018, într-un meci cu FC Sevilla.

Real Madrid a fost salvată de la înfrângere în meciul cu Elche de fundaşul brazilian Eder Militao, care a marcat golul egalizator în minutul 90+2. Gazdele au mai beneficiat de un penalty, transformat de croatul Luka Modric (82), după ce Elche a condus cu 2-0, prin reuşitele lui Lucas Boye (42) şi Pere Milla (76).

Echipa pregătită de italianul Carlo Ancelotti este liderul clasamentului, un avans de patru puncte faţă de FC Sevilla, în timp ce Elche ocupă poziţia a 15-a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.