Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întâmplă sub ochii autorităţilor. Şef DSV, AFACERE de familie cu gestionarea câinilor vagabonzi pe bani publici

cainii-agresivi

Situaţie încredibilă în judeţul Alba, unde gestionarea situaţiei câinilor fără stăpân din judeţ pare a fi devenit o afacere a familiei directorului Direcţiei Sanitar-Veterinare. Conform Adevărul.ro.

Citeşte şi: Detaliile care au ŞOCAT anchetatorii. Cum şi-a ucis copilul din Bucureşti bunica cu sânge rece

"În 2017 şi 2018, firmele şi asociaţia în care are interese prin interpuşi Ioan Martin a obţinut contracte de peste jumătate de milion de lei. Firmele Mart Vet SRL, Clinic Mart Vet SRL şi, mai nou, Asociaţia Adăpostul Meu din Alba sunt toate legate, într-un fel sau altul, direct sau indirect, de numele actualului director general al Direcţiei Sanitar Veterinare Alba, Ioan Martin. Toate aceste firme au ca obiect de activitate servicii de gestionare a câinilor fără stăpân sau adiacente acestora şi încheiate în ultima perioadă cu primării din Alba. Având în vedere că de anul trecut legea s-a schimbat şi primăriile nu mai pot încheia contracte pentru gestionarea câinilor fără stăpân cu societăţi comerciale, în 2017 a luat fiinţă Asociaţia ”Adăpostul Meu” din Alba care îi are ca asociaţi pe Martin Ioan (tatăl, doctor veterinar), Martin Diana Olivia (soţia tânărului Ioan Martin, directorul DSV Alba) şi Goron Arsante.

Contracte în valoare de 561.400 cu primăriile din Alba, în 2017 şi 2018 Numai în ultimele săptămâni firmele amintite au prins contracte cu primării din Alba în valoare de 291.000 de lei fără TVA pentru servicii de gestionare a câinilor fără stăpâni. Spre exemplu, Asociaţia Adăpostul Meu Alba a încheiat contracte cu trei primării: Primăria Zlatna – 70.000 de lei fără TVA, Primăria Sebeş – 22.050 de lei fără TVA şi Primăria Gârbova – 42.000 de lei fără TVA. Totodată, Mart Vet a primit, prin încredinţare directă, delegarea gestiunii prin concesiune a serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân din comuna Sîntimbru", scrie Adevărul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.