Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întoarce Daniel Ghiță în politică ?

Daniel Ghita

Campionul mondial de kickboxing Daniel Ghiță a postat un mesaj surprinzător : ”Noi nu suntem PNL, PSD, PRU, ALDE, etc. Noi suntem Forta Nationala!”, cu trimitere spre partidul Forța Națională, singurul din România afiliat la Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății care cuprinde toate partidele patriotice din Europa. Acest curent naționalist european a desfășurat la sfârșitul săptămânii o conferință importantă la Koblenz, în Germania, la care singurul participant din partea României a fost europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European.

Daniel Ghiță a însoțit mesajul dedicat Forței Naționale cu o poză în care apare alături de băiatul său.

Daniel Ghiță, cunoscut pentru implicarea sa în protestele anti-defrișări și pentru alte inițiative civice, este apropiat de partidul Forța Națională căruia i-a arătat de mai multe ori sprijinul său public.

În perioada următoare, Daniel Ghiță s-ar putea implica și politic alături de Forța Națională, discuții în acest sens având loc în aceste zile. Campionul de kickboxing a mai făcut parte din PRU din care a plecat acuzând încălcarea principiilor naționaliste și deturnarea partidului de la scopul său inițial.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.