Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se 'întoarce piramida' în Guvern: explicațiile ministrului Muncii după ce Orban a făcut febră musculară cu demiterea PSD-iștilor

Guvern
guvern

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, lider PNL București, a declarat marți, la Prima TV, că nu există „ordin pe unitate” în Guvern să fie schimbați PSD-iștii cu liberalii, ci doar solicitarea premierului Ludovic Orban ca ministerele să ajungă la „oameni competenți” și dacă se nimerește ca aceștia să fie și simpatizați de dreapta, asta e pe planul doi. Violeta Alexandru a spus că principalul ei scop este să „întoarcă piramida” la minister.

„Nu exista un asemenea ordin pe unitate. Exista interes de a ajunge la oamenii competenti care stiu sa faca treaba, nu doar sa se aseze pe scaun. Eu vreau sa reformez Ministerul Muncii. Nu exista un ordin pe unitate 'Schimba PSD-istii cu PNL-istii cu orice chip', ci este solicitarea premierului sa ajungem la oameni competenti. Daca ei sunt si simpatizanti de dreapta, acest lucru este aditional. Ce ne intereseaza e sa ajungem la cei competenti si la cei care au curaj sa schimbe lucrurile. Oamenii s-au obisnuit comod, 'Timpul trece, leafa merge, daca se poate las pe maine' si acest lucru trebuie schimbat”, a zis ministrul Muncii.

„Primul lucru pe care vreau sa-l schimb la minister e sa intorc putin piramida: mai putini sefi si mai multa competenta in zona executiva si se va vedea in organigrama pe care o public saptamana viitoare. Al doilea lucru e legat de mod de lucru efectiv, imi doresc o transparenta totala, absolut tot ce initiem sa fie la vedere, nimic nu se decide peste noapte”, a adăugat Violeta Alexandru.

Premierul Ludovic Orban a semnat de la preluarea funcției peste 150 de decizii de eliberare din funcție a unor PSD-iști din structurile guvernamentale, în locul lor fiind promovați în proporție covârșitoare PNL-iști, dar și câțiva oameni de la PMP și ALDE.

Citește si: Viitorul procuror general, promovat printr-un FAKE NEWS de proporţii: Falsa eroină a OUG 13 .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.