Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întorc românii: Trafic intens la frontiera cu Ungaria și Ucraina

trafic

Traficul prin punctele de frontieră cu Ungaria şi Ucraina a crescut semnificativ în ultimele ore ca urmare faptului că mulţi cetăţeni români se întorc în ţară pentru a petrece sărbătorile de iarnă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Radu Lungu.

"Cele mai solicitate puncte de frontieră sunt Petea (jud. Satu Mare), Urziceni (jud. Satu Mare) la graniţa cu Ucraina, unde în ultimele ore au intrat în ţară aproape 14.000 de cetăţeni români şi peste 5.000 de autoturisme. Şi punctele de frontieră cu Ucraina sunt solicitate, însă numărul cetăţenilor români care revin în ţară e mult mai mic. Astfel, în ultimele ore, prin punctul de trecere al frontierei Sighetu Marmaţiei au intrat peste 1.200 de persoane şi peste 300 de autoturisme, iar prin punctul de trecere Halmeu (jud. Satu Mare), peste 800 de persoane şi peste 700 de autoturisme. E posibil ca acest ritm al intrărilor în ţară prin toate punctele de frontieră cu Ungaria şi Ucraina să înregistreze o uşoară scădere în ziua de Ajun a Crăciunului", a spus Radu Lungu.

Potrivit acestuia, traficul rutier prin toate punctele de trecere a frontierei decurge în condiţii optime, timpii de aşteptare la intrarea în România sunt rezonabili pentru călători şi n-au fost înregistrate evenimente deosebite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.