Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se lansează programul 'Casa Verde Fotovoltaice' în regiunea București-Ilfov. Care este bugetul programului

Twitter
panouri fotovoltaice

Programul Casa Verde Fotovoltaice, unul dintre cele mai aşteptate programe şi care are un buget de peste 1,7 miliarde de lei, porneşte, vineri, la ora 10.00, cu înscrierea persoanelor fizice din regiunea Bucureşti-Ilfov. În acest an, autorităţile au decis ca înscrierea să se facă pe regiuni, scrie news.ro.

”Începând din 19 mai 2023, ora 10.00, persoanele fizice DOAR din regiunea Bucureşti – Ilfov care doresc să se înscrie în aplicaţia informatică destinată Programului Casa Verde Fotovoltaice, o pot face accesând link-ul: https://depunerefotovoltaice.afm.ro/”, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu.

Persoanele fizice din celelalte regiuni se vor putea înscrie conform calendarului stabilit de instituţie.

”Înscrierea solicitantului se va face prin completarea unor câmpuri predefinite şi încărcarea documentelor necesare. Documentele trebuie să fie valabile la momentul înscrierii în aplicaţie. Documentele încărcate la momentul înscrierii în aplicaţie nu vor mai putea fi modificate sau reîncărcate ulterior”, a mai transmis Administr

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a precizat că este unul dintre cele mai populare şi aşteptate programe de finanţare

”Oferim o finanţare în cuantum de 20.000 de lei pentru fiecare solicitant, cu condiţia unei contribuţii proprii a beneficiarului, de 2.000 de lei. Bugetul total al programului este de 1,75 miliarde lei, echivalentul a peste 87.000 de sisteme fotovoltaice”, a precizat, joi, Tánczos Barna.

Acesta a explicat de ce s-a decis ca înscrierea să fie făcută pe regiuni: ”Având în vedere numărul foarte mare de doritori şi pentru a nu mai solicita aplicaţia informatică, am decis să lansăm sesiunea de înscriere în 8 etape, câte una pentru fiecare regiune de dezvoltare a României. Începând de mâine şi până pe 23 mai va fi deschisă sesiunea pentru locuitorii din regiunea Bucureşti- Ilfov”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.