Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se mai SPULBERĂ un mit: După eșecul acuzațiilor din SUA, Rusia a fost scoasă basma curată și în cazul Brexitului, recunoaște Boris Johnson în Parlament

Agerpres
Boris Johnson

Britanicii nu au votat în favoarea Brexitului, la 23 iunie 2016, din cauza vreunei manipulări ruseşti, a declarat miercuri premierul Boris Johnson, la o zi după publicarea unui raport în care se denunţă puţinele investigaţii ale Guvernului, solicitate în mai multe rânduri, relatează Reuters.

”Poporul acestei ţări nu a votat pentru a părăsi UE din cauza presiunilor ruse sau a unui amestec rus. El a votat pentru că voia să reia controlul”, a declarat Boris Johnson în parlament, reiterând sloganul susţinătorilor Brexitului.

Citește și: Starea de urgență revine în România! Primul județ în care se va întâmpla asta

”Regatul Unit este prima ţară din lume care dă dovadă de vigilenţă în privinţa amestecului rus”, a apreciat el, scrie news.ro.

Guvernul britanic nu a reuşit să stabilească dacă Rusia s-a amestecat în referendumul din iunie 2016, conchide un raport parlamentar aşteptat de mult timp şi publicat marţi.

Citește și: Vestea mult așteptată! Când ar putea fi gata primul vaccin împotriva COVID-19

Autorii raportului îndeamnă serviciile britanice de informaţii să ancheteze cu privire a amestecul rus în referendumul Brexitului şi să prezinte concluziile acestei anchete publicului larg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.