Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se 'mănâncă' între ei! Dacian Cioloș critică Guvernul Florin Cîțu: 'Cei care observă că nu s-a făcut reformă au dreptate'

RFI Romania
Dacian Cioloș

Lideru USR-PLUS, Dacian Cioloș, a vorbit despre problemele pe care le are Guvernul condus de Florin Cîțu, la emisiunea „OFF/ON THE RECORD”, difuzată duminică de Aleph News.

„Cei care observă că nu s-a făcut reformă au dreptate. Lucrurile funcționează greu în coaliție, este rezistență. Alegerile interne din partide nu ajută. (…)”, a spus Dacian Cioloș.

„Și pentru că probabil unii sau alții nu vor să deranjeze cu anumite schimbări la care n-ai ne-am angajat în programul de guvernare și care tot vor trebui făcute, și atunci deciziile respective sunt amânate. Și de asta vă spuneam că – sper eu – cel puțin ca după ce trec aceste alegeri interne, și de o parte, și de cealaltă, să intrăm pe un alt făgaș, pentru că altfel eu sunt foarte conștient că riscăm să o plătim foarte scump această ezitare și aceste amânări.

Am discutat cu premierul Cîțu această problemă. Trebuie să ne asigurăm că tot aparatul coaliției funcționează”, a mai spus Dacian Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.