Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se naște o nouă perlă a turismului românesc: Se află într-o zonă cunoscută pentru proprietățile sale curative

Forbes
covansa balneo

Proiectul de construire a unui complex balneoclimateric multifuncțional în Covasna va contribui la atragerea unui număr mai mare de turiști în stațiunea cunoscută pentru proprietățile sale curative.

va fi finanțat în valoare de 12 milioane de euro, cu fonduri de la Compania Națională de Investiții (CNI). Licitația pentru proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor a fost lansată pe platforma e-licitatie.ro, iar data limită pentru depunerea proiectelor este 11 martie 2022.

Complexul balneoclimateric va cuprinde diverse facilități, precum un ștrand, bazine interioare și exterioare, spații de alimentație publică și de agrement, terenuri de sport și de joacă pentru copii, precum și o zonă de SPA și wellness, cu saune, hidromasaj și camere pentru masaj și relaxare.

va fi lângă pârtia de schi și patinoarul stațiunii, iar acest proiect are ca scop atragerea turiștilor mai tineri și a familiilor cu copii, oferindu-le experiențe captivante și servicii de calitate superioară.

Cu o infrastructură modernizată și facilități extinse, se speră că Covasna va deveni mai atractivă pentru turiști și că va reuși să-și revitalizeze economia turistică, care a fost afectată de pandemie. În plus, este de așteptat ca acest proiect să contribuie la creșterea numărului de turiști și la diversificarea profilului acestora în stațiunea balneoclimaterică Covasna.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.