Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se negociază un TRANSFER de PROPORȚII? Președintele PRU, întâlnire cu Sebastian Ghiță

sebastian ghita

În prag de alegeri parlamentare, au început mutările și permutările pe scena politică. Într-o intervenție telefonică la Antena3, președintele PRU, Bogdan Diaconu, a spus că săptămâna trecută a avut mai multe întâlniri, printre care și cu deputatul PSD, Sebastian Ghiță, prietenul lui Victor Ponta.

„Domnule Diaconu, întrebarea mea era concretă. V-ați întâlnit cu Sebastian Ghiță, săptămâna trecută?”, a insistat Oana Stancu.

„Și eu v-am răspuns foarte concret. V-am spus că m-am întâlnit cu foarte mulți, inclusiv și cu Sebastian Ghiță”, a răspuns Bogdan Diaconu.

Grupul PPE: Politica comună în materie de azil și migrație va pune punct 'turismului de azil'

Totodată, președintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a declarat și-ar dori ca fostul premier Victor Ponta să se înscrie în partidul său.

„Considerăm că Victor Ponta a fost cel mai bun premier al României de la I.C. Brătianu încoace, îl vrem în PRU. Plus că Victor Ponta nu a spus niciodată că pleacă din PSD, ci că “vrea într-o echipă de Champions League”. PRU este echipa de Champions League", a spus Bogdan Diaconu

Reamintim că finul lui Victor Ponta, deputatul PSD Marius Manolache, a demisionat din partid și s-a înscris în PRU. Un fost deputat PSD din județul lui Victor Ponta, Camelia Khraibani, s-a înscris și ea în PRU. Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Victor Ponta, Mirel Palada, a devenit și el directorul de comunicare și purtătorul de cuvânt al aceluiași Partid România Unită.

Președintele PRU, Bogdan Diaconu, este fost deputat PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.