Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se poate și așa: vine anual din Israel pentru recuperare medicală în România

Spitalul Sfantul Sava
Irit Rogowsky

Nu doar românii merg la spitale din străinătate, cele din israel fiind printre cele mai apreciate, ci și invers. Irit Rogowsky vine din Israel în România, pentru recuperare medicală la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, Ilfov, pe care îl consideră ”cel mai bun”.

În urma unei operații la coloana cervicală, Irit povestește că a rămas aproape paralizată de mâini și picioare.

Timp de patru luni am făcut recuperare medicală în Israel, maximum de ședințe de fizioterapie și kinetoterapie. Am venit apoi, aici, în România, la Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava. Am auzit și apoi am văzut că acesta este cel mai bun loc. De aceea, vin în fiecare an de acum înainte.

Terapeuții sunt extraordinari, locul e superb, despre mâncare, nici nu am ce vorbi, căci deja m-am îngrășat cu un kilogram de când m-am internat.

Specialiștii de aici au învățat mult și sunt perfecționiști. În afară de asta, sunt toți așa de amabili, toți caută să mă ajute.

Excepțional! O curățenie, de poți mânca de pe jos”, spune pacienta Spitalului Sfântul Sava, venită din Israel pentru recuperare medicală la Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon.

content-image

Spitalul Sfântul Sava este construit și dotat 100% din fonduri private. Nu beneficiază de niciun fel de subvenție de la stat.

Funcționează de 4 ani, cu cele mai bune rezultate în recuperarea medicală. Tratamentele se fac doar în regim de internare, în saloane cu 2 și 3 paturi.

Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava are 118 paturi, din care 18 în regim de terapie intensivă. Pentru 118 pacienți, lucrează 180 de angajați, din care 11 medici specialiști, 40 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 47 de asistenți și 45 de infirmiere.

content-image

Spitalul Sfântul Sava înregistrează cele mai bune rezultate în recuperare medicală, datorită personalului super specializat și echipamentelor de ultimă generație pe care le deține.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.