Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se prefigurează o nouă criză în industria alimentară: Petre Daea a descins peste ministrul Economiei

agrointel.ro
Petre Daea

Ministrul Economiei Florin Spătaru a anunţat că a discutat cu ministrul Agriculturii Petre Daea, în contextul în care „agricultura este unul dintre cele mai afectate sectoare economice de crizele suprapuse din ultimii doi ani”. El a precizat că are încrederea că împreună cu Petre Daea vor găsi soluţii de sprijin pentru sectoarele industriale esenţiale pentru producţia agricolă, implicit cea alimentară.

„Agricultura este unul dintre cele mai afectate sectoare economice de crizele suprapuse din ultimii doi ani. Lipsa contractelor cu furnizorii de gaz este o problemă acută pentru producătorii de îngraşăminte şi fertilizatori, iar acest fenomen, care afectează toată industria românească, ameninţă producţia agricolă pentru anul viitor”, a scris Florin Spătaru, joi pe Facebook.

El a mai spus că a discutat despre această situaţie cu ministrul agriculturii Petre Daea care „m-a onorat cu o vizită în această dimineaţă la Ministerul Economiei”.

„Am încredere că pot face echipă cu ministrul Daea şi că împreună vom găsi soluţii de sprijin pentru sectoarele industriale esenţiale pentru producţia agricolă, implicit cea alimentară”, a adăugat ministrul Economiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.