Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se prefigurează tot mai mult plecarea lui Cioloș din USR-PLUS: ‘Apele sunt destul de agitate și e multă tensiune’ (surse)

USR PLUS
usr plus

E tensiune mare la USR-PLUS! Zvonurile că Dacian Cioloș ar putea pleca din partid îi fac pe useriști să stea în „expectativă”, declară surse credibile din partid pentru STIRIPESURSE.RO. De asemenea, se confirmă întâlnirile organizate de tabăra Cioloș și se așteaptă ca o parte din europarlamentari să plece din partid alături de el pentru un eventual nou proiect politic.

Vezi și: Surse | Se rupe USR: Mai mulți europarlamentari și parlamentari și-au anunțat demisia

„Într-adevăr sunt informații clare că au fost întâlniri în tot felul de cercuri: la Bruxelles, pe Zoom. Intuitiv și cu niște bucățele de informații pare că va exista o plecare în zona de europarlamentari.

Pare destul de credibilă informația conform căreia majoritatea parlamentarilor nu vor pleca deocamdată. E greu să ne dăm seama cine și ce o să facă”, a declarant o sursă din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

Atmosfera e destul de tensionată în partid, iar discuții nu au mai existat în ultimul timp de când au apărut tensiunile.

„Chiar în ultima perioadă nu au fost discuții în partid. Noi putem să avem videoconferință cu tot partidul, dar nu au existat lucruri de genul acesta. Înțeleg că în zona de PLUS au existat discuții…

Apele sunt destul de agitate și e multă tensiune. Doar că cumva e și multă diversitate, la modul în care oamenii se raportează. Sunt oameni care vor să plece, sunt care luptă în interior cu interese politice clare pentru congres, sunt oameni care luptă pentru niște principii. Tensiune clar este. Toți stau în expectativă pentru a vedea ce fac liderii, și unii, dar și alții”, a mai precizat sursa citată.

Vezi și: Vlad Voiculescu îl 'trădează' pe Cioloș: Conducerea USR București refuză să plece împreună cu fostul premier .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.