Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește ceva? Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, dau o lovitură de proporții în 2018 - Valoarea capitalului social este fabuloasă

adevarul.ro
fratii paval

Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii retailerului de bricolaj Dedeman, au înființat o companie de tip holding, cu un capital social de 1 miliard de euro, informează Ziarul Financiar.

„Am înfiinţat firma holding pentru flexibilitatea pe care ţi-o oferă această structură în dezvoltarea de noi in­ves­tiţii ale grupului nostru, dar şi pentru că dorim să ne organizăm, să ne structurăm mai bine pe linii de business, încât să fim mai eficienţi. Nu intenţionăm să ne listăm la bursă. Pavăl Holding va deţine toate participaţiile pe care le controlăm în prezent“, a declarat pentru ZF Dragoş Pavăl.

SCANDAL de proporții în Parlament: opoziția forțează schimbarea lui Liviu Dragnea și a lui Florin Iordache

Pavăl Holding este cea mai mare companie înfiinţată în 2018 după valoarea capitalului social şi este deţinută de Dragoş Pavăl în proporţie de 60% şi de Adrian Pavăl de 40%.

Capitalul companiei de tip holding a fost stabilit după evaluarea participaţiilor deţinute de cei doi antreprenori la compania Dedeman. Evaluarea a fost realizată de către un evaluator autorizat de către Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România în noiembrie 2017, potrivit datelor din Monitorul Oficial.

Fraţii Pavăl au realizat în ultimii doi ani mai multe achiziţii, de la pachete de acţiuni în companii energetice la clădiri de birouri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.