Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește TRANSFERUL ANULUI, în politică: 'E clar că la PSD îi e greu să mai stea, dacă un fost peremist i-a spus că nu mai are loc'

flickr.com
Corina Crețu

PSD trece printr-un moment în care scandalurile se țin lanț! Moțiuni de cenzură împotriva propriilor guverne, excluderile unor foști președinți și lideri cunoscuți, acuzații grave la adresa celui mai important comisar european și multe remanieri de Guvern. Scandalul cu Corina Crețu poate duce chiar la o demisie a acesteia din partid. Totul a culminat cu la acuzațiile lui Codrin Ștefănescu de trădarea intereselor naționale.

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că va „merge până la capăt, cu un proces” în care PSD sau Codrin Ștefănescu să demonstreze acuzațiile care i-au fost aduse despre trădarea intereselor naționale ale României.

Citește și: Lovitură dură pentru Guvern! Iată ce a cerut Comisia Europeană

Victor Ponta, a cărui soție, Daciana Sârbu, este eurodeputată și a demisionat și ea din PSD, nu exclude ca partidul său, Pro România, să fie destinația viitoare a Corinei Crețu.

”E clar că la PSD îi e greu să mai stea, dacă un fost peremist i-a spus că nu mai are loc la PSD. Dragnea nu are niciun prieten.”, a spus, duminică seara, la România TV, Ponta.

Citește și: Nu trebuie să faci nimic și primești mii de lei! Iată unde se întâmplă asta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.