Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește tranzația anului pe piața media: Cristian Burci vinde Adevărul și Prima TV/ SURSE

cristi burci

Omul de afaceri Cristian Burci, cel care deține ziarul Adevărul, postul Prima TV și agenția de publicitate Graffiti BBDO se pregătește să vândă tot.

Citește și: ALERTĂ - Ecaterina Andronescu cere DEMISIA de urgență a lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă

Cristian Burci se află într-o situație dificilă din cauza unui dosar penal care i-a adus popriri atât pe conturile sale cât și pe ale soției și încearcă să facă rost de bani prin vânzarea majorității afacerilor pe care le deține în zona de media și comunicare, au declarat, pentru Capital, surse din piața de profil, informează Realitatea.

Burci are poprire pe conturile personale din cauza unui dosar constituit la DIICOT și aflat pe rolul Tribunalului Olt în care este acuzat de devalizarea societății Romvag Caracal. Prejudiciul estimat îna acest dosar este de circa 20 de milioane de euro, în timp ce întreaga avere a lui Burci a fost estimată de top 300 Capital la circa 26-30 de milioane de euro, la nivelul lui 2017.

Milionarul ar dori să păstreze un singur brand din domeniu, adică ziarul Click, cel mai vândut cotidian din România care, spun sursele citate, i-ar aduce în continuare profit.

Burci a ajuns deja la un acord pentru vânzarea Prima TV, care ar urma să fie preluat de Clever Media, firma care deține și Look TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.