Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește un MITING, la Palatul Cotroceni: 'Azi, la ora 15.00, voi consuma portocale pe dealul Cotroceni. Portocale sanatoase, nu de Ploiesti...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Palatul Cotroceni

Se pune la cale un miting, Palatul Cotroceni, pentru ora 15! Anunțul a fost făcut de deputatul Liviu Pleșoianu, de la PSD. Acesta e nemulțumit de modul în care președintele Klaus Iohannis s-a raportat la înregistrările cu procurorii DNA Ploiești. ”Azi, la ora 15.00, voi consuma portocale pe dealul Cotroceni. Portocale sanatoase, nu de Ploiesti...Eu merg acolo pe 'persoană fizică', ca să spun așa, pentru că acum două zile am constat că într-un mod foarte bizar singurul loc din această țară unde nu s-a aflat cât de toxice sunt 'portocalele de Ploiești', cât de dăunătoare sănătății democrației noatre sunt 'portocalele de Ploiești', este dealul Cotroceni. E foarte bizar acest lucru, pentru că în rest în toată țara s-a aflat.”, e mesajul lui Pleșoianu pentru cei care vor să îl însoțească.

Alături de Pleșoianu, un alt contestatar al șefei DNA, Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI, a anunțat că va fi prezent.

Citește și: A fost făcut public! Cât de bogată este, de fapt, „VOCEA” premierului Dăncilă

”La ora 15, astazi, va asteptam la portocale.La palatul Cotroceni, Initiativa Romania 3.0 da un prim semnal ca nu se mai poate asa. Ca libertatea romanilor e mai presus de orice.Ne vedem acolo, vine si Liviu Plesoianu si multi alti oameni din initiativa.”, e mesajul lui Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.