Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătesc noi RESTRICȚII. Locurile unde accesul va fi permis doar cu certificatul de vaccinare

Inquam Photos / George Calin
certificat covid

Accesul în spații sau evenimente publice, precum nunți, botezuri, meciuri, săli de sport, s-ar putea face doar cu certificatul de vaccinare, potrivit Antena3.

Din acest weekend, accesul la evenimentele publice, precum nunți, botezuri sau înmormântări, s-ar putea face doar în baza certificatului digital de vaccinare împotriva COVID-19.

În acest sens, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) pregăteşte noi măsuri care ar fi luate în discuţie la şedinţa de Guvern de miercuri, măsuri ce vizează localitățile unde incidența cazurilor este de peste 3 la mia de locuitori.

În acest moment, hotărârea de prelungire a stării de alertă în România prevede că nu există evenimente organizate acolo unde avem o rată de incidență peste 3 la mia de locuitori.

Premierul Florin Cîţu a cerut, zilele trecute, ca la nunţile programate în perioada următoare în localităţi în care incidenţa este crescută să fie folosit certificatul de vaccinare.

Aceeaşi măsura ar urma să se impună şi pentru sălile de sport, restaurante, mall-uri și cinematografe, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.