Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește mutarea șoc a perioadei de mercato: Neymar este dorit de Manchester City

Cotidianul L'Équipe scrie, luni, că tehnicianul Pep Guardiola i-a dat un telefon lui Neymar. Antrenorul lui Manchester City ar fi vrut să "vadă starea de spirit" a atacantului brazilian, care se află sub contract cu Paris Saint-Germain până în iunie 2027.

Sub contract cu PSG până în 2027, Neymar, care a deschis uşa unei plecări în această vară, este curtat peste Canalul Mânecii. Mai multe cluburi din Premier League (Manchester United, Chelsea, Newcastle) şi-au exprimat interesul de a-l atrage pe starul brazilian de 31 de ani, pe care PSG l-a recrutat de la Barça pentru 222 de milioane de euro în 2017.

În timp ce Diavolii Roşii, care sunt pe cale să revină în Liga Campionilor, fac presiuni mari, avându-l ca ambasador pe Casemiro, colegul lui "Ney" în naţionala Braziliei, celălalt club din Manchester este şi el interesat de jucător. Neymar a primit un telefon de la Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, care a vrut să vadă starea de spirit a jucătorului.

Cu toate acestea, potrivit informaţiilor celor de la cotidianul francez, în prezent sunt foarte puţine şanse ca brazilianul să semneze cu campioana Angliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.