Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește o decizie ȘOC în Premier League: meciurile se dispută fără spectatori

Premier League

Epidemia de coronavirus poate duce la jucarea meciurilor din Premier League fără spectatori, la fel cum se întâmplă deja în Italia sau în Maroc, informează Sky News.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

Autorităţile din sport, alături de televiziuni, vor participa a o şedintă a Guvernului, luni, pentru a discuta măsurile de urgenţă care pot fi luate în cazul în care virusul continuă să se răspândească.

Pe lângă varianta de a juca meciurile fără spectatori, o altă măsură luată în calcul este aceea de a interzice accesul pe stadion celor care au peste 70 de ani, categorie de vârstă care este pusă cel mai mult în pericol în cazul infectării cu COVID-19.

Oficialii Premier League se vor consulta cu deţinătorii de drepturi TV pentru a vedea dacă există posibilitatea ca aceştia să transmită mai multe meciuri, în contextul în care partidele se vor juca cu porţile închise.

Până în prezent, meciurile din campionatul englez s-au disputat normal, fără amânări sau stadioane goale, însă strângerile de mână de la începutul jocurilor au fost interzise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.