Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește protest cu polonice şi farfurii la Ministerui Educaţiei: Vrem o masă caldă pentru toţi elevii

Agerpres
elevi scoala

Comunitatea Declic anunţă că luni, de la ora 10.30, în faţa Ministerului Educaţiei , va avea loc acţiunea ”Vrem o masă caldă pentru toţi elevii”. Evenimentul este organizat alături de Consiliul Naţional al Elevilor(CNE). Membrii Declic şi elevii de la CNE vor aduce un polonic şi o lingură uriaşe, precum şi farfurii supradimensionate şi farfurii cu mesaje pentru ministrul Educaţiei, precum „Farfurii pline cu promisiuni”, „Masa caldă în şcoli nu e un lux”, anunță news.ro.

După protest, reprezentanţii Declic şi CNE vor avea o întâlnire cu ministrul Sorin Cîmpeanu. Comunitatea îi cere ministrului Educaţiei un program naţional, prin care elevii din toate şcolile să beneficieze de o masă caldă.

Totodată, îi vor înmâna şi petiţia Declic, O masă caldă, în fiecare şcoală, semnată de peste 18.600 de oameni.

La acţiunea de protest, membrii Declic şi elevii de la CNE vor aduce un polonic şi o lingură uriaşe, precum şi farfurii supradimensionate şi farfurii cu mesaje pentru ministrul Educaţiei, precum „Farfurii pline cu promisiuni”, „Masa caldă în şcoli nu e un lux”.

”Vom umple trotuarul in faţa Ministerului Educaţiei şi gardul instituţiei cu farfurii goale, cu mesaje pentru politicieni. Este o formă de protest prin care arătăm cât de gravă este situaţia în şcoli, unde elevii fie primesc mâncare nesănătoasă, fie nu primesc niciun fel de alimente. Pentru unii copii, acea mâncare de la şcoală reprezintă singura masă din zi”, a declarat Denisa Soare, campaigner Declic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.