Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregăteşte un nou dosar pentru un fost greu PSD: Cum vrea să îl îngroape DNA

DNA

DNA pregăteşte un nou dosar de răsunet. Un baron local e pe lista neagră a procurorilor. După Dosarul Autobuzelor şi după Dosarul Fântânii Muzicale, numele fostului primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc apare într-un nou dosar la DNA. De această dată, în dosarul instrumentat de către procurorii anticorupţie, sunt suspiciuni că Pendiuc ar fi cerut bani pe concedii medicale pentru o boală fictivă. Deocamdată, în acest al treilea dosar se fac cercetări in rem, nicio persoană nefiind pusă până acum sub acuzare.

Citeşte şi: Dorit cu insistență de unii, Crin Antonescu vorbește despre revenirea la șefia PNL

Biroul de Presă al DNA a confirmat oficial că instrumentează un dosar legat de faptul că Tudor Pendiuc ar fi cerut bani pe concedii medicale pentru o boală fictivă: „Dosarul se află în lucru pe rolul Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Structura Centrală. În acest moment, nu vă putem pune la dispoziţie alte informaţii referitoare la stadiul anchetei”. Concediile medicale ar fi fost solicitate după ce fostul primar a terminat cele 9 luni de arest preventiv în care s-a aflat în Dosarul Autobuzelor. Tudor Pendiuc a fost eliberat din arestul preventiv pe 14 august 2015. Am dorit să aflăm mai multe detalii legat de aceste concedii şi documentele cerute de către procurorii DNA de la Primăria Piteşti. Primarul Cornel Ionică spune că „domnul Pendiuc a beneficiat de concedii medicale după ieșirea din arest, dar nu îmi amintesc perioada acestora”, anunţă jurnaluldearges.ro.

Citește și: A arătat tot la piscină: Vedeta care a renunțat la haine, în București / FOTO HOT

Cel care i-a întocmit concediile medicale lui Tudor Pendiuc este doctorul Dan Buzescu. Concediile au fost eliberate pe când doctorul Buzescu avea cabinetul la Clinica Motoc a doctoriţei Mioara Motoc, bună prietenă cu Tudor Pendiuc. „Nu știu nimic de vreun dosar la DNA. Nu am primit nicio notificare. Domnul Tudor Pendiuc era într-o stare foarte delicată când a venit la mine și avea mai multe probleme medicale după ce a ieșit din arestul preventiv. Nu am niciun parti-pris cu nimeni, cu nicio personalitate, cu niciun partid. Eu tratez toți pacienții la fel, și am mii de pacienți”, a declarat Dan Buzescu pentru sursa citată.

Citește și: GOL PUȘCĂ Așa a fost fotografiat unul dintre cei mai doriți bărbați ai planetei / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.